Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsalların ve Balinaların İlgisi Bu Altcoin’de: Fiyat Yüzde 22 Yükseldi!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs gibi kurumsal firmaların odağında olan yükselişteki altcoin değerine değer katmaya devam ediyor.

On-chain analitik platformu Lookonchian 28 Eylül tarihinde yaptığı paylaşımlarda, DWF Labs’ın LeverFi (LEVER) özelinde yaptığı transferlere değindi. Paylaşımlara göre DWF Labs, geçtiğimiz hafta yaptığı LEVER alımlarına bir yenisini daha ekledi.

İlk olarak 21 Eylül tarihinde 3,93 milyon dolar değerinde 1,8 milyar LEVER alan piyasa yapıcı, daha önce bu miktarı Binance’e yatırmıştı.

DWF Labs, bugün başka bir cüzdan aracılığıyla LeverFi’ın ana hesabından 1,5 milyar adet daha alım yaptı. Şirket 3,3 milyon dolar değerindeki bu tokenları da kısa bir süre önce Binance’e yatırdı.

Öte yandan On-chain analitik platformu Nansen tarafından Güney Kore’nin en popüler kripto para borsalarından biri olan Bithump olarak etiketlenmiş bir cüzdanın hamlelerine yer verildi. Söz konusu cüzdan, 6 gün içerisinde 8 farklı adres aracılığıyla Binance‘den 3,58 milyon dolar değerinde 1,72 milyar LEVER satın aldı.

Cüzdanda mevcut durumda LEVER arzının %11‘ini oluşturan 8,17 milyon dolarlık varlık bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre yaklaşık 15 günlük süreçte %90’dan fazla yükseliş yaşayan LEVER, bugün de değer kazançlarına devam etti. Son 24 saatte yaşadığı %22,6 yükselişle 0,00229 dolardan işlem gören LEVER, günün en çok yükselen altcoinlerinden biri olarak konumlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!