Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger CEO’su: Ayı Piyasasının Olumsuz Etkileri Yadsınamaz

Ünlü kripto para cüzdanı Ledger’ın CEO’su Eric Larcheveque, kripto para piyasalarında süre gelen ayı piyasasının etkilerine değindi. Son dönemde aldıkları fonlamalar ile iyi bir yolda giden ve biraz daha büyümek için gereken çalışmaları başlatan Ledger’ın CEO’su, ayı piyasasının doğal olarak kendi şirketini de zor durumda bıraktığını ancak bu durumun atlatılabilir olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Larcheveque, sözlerine şöyle devam etti:

”Ayı piyasası elbette ki bizi de etkiliyor. Bir kere kesinlikle ana akım medyada çok daha az yer buluyorsunuz. Yer bulduğunuz zaman da bu genellikle olumsuz haberler ve düşüşler ile ilgili oluyor ve bu da, algının değişimini beraberinde getiriyor. İlgi düşüyor ve de satışlar azalıyor. Yapabileceğiniz tek şey, bu dönemde ürüne odaklanmak ve daha iyisini çıkarmak.”

Başarılı isim, şunları da ekledi:

”Şirket olarak bir iki yıl daha ayı piyasası yaşanabileceğini ön görüyoruz ve buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Buna ‘nükleer kış’ deniyor ki ben de bu tabire katılanlardan birisiyim. Şu dönemde yapılacak tek şey şirketi geliştirmeye odaklanmak. Bunu yaparsak bu iki yıllık zor sürece dayanma şansımız olabilir. Diğer şirketlerin de bence bunu yapmaları gerekir. Çünkü zaten baktığınız zaman yapabileceğiniz pek de bir şey yok. Bir döngünün içinde olduğumuzu kabul etmeliyiz. Piyasayı etkileme şansımız yok. Bir gün tekrar boğaların geleceğini düşünmeliyiz ancak bu biraz zaman alabilir.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment