Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger Nano, ABD’de En Çok Satılanlar Listesinde

Amerikalılar dünya çapında alışverişe olan düşkünlükleriyle bilinen bir millet. Her ne kadar önlerine gelenleri alıyor olsalar da son zamanlarda Black Friday ve Cyber Monday gibi yapılan alışverişlerin zirve yaptığı dönemlerde gayet mantıklı bir alışveriş gerçekleştirdiler. Nevada‘daki çoğu insan Ledger Nano cüzdanı satın alarak kripto varlıklarını daha iyi koruma altına aldılar.

Her bir ABD eyaletinde en çok satan ürünlerin analizi yapıldığında Bitcoin Donanım Cüzdanı olan Ledger Nano, Nevada’da en popüler satın alınanlar arasına girdi. Kripto paralar için güvenli saklama imkanı sunan Ledger Nano, Amazon Fire tabletler ve diğer popüler günlük ihtiyaçlardan daha çok satın alındı.

Yapılan araştırmalar, 1 Kasım 2017 ile 1 Şubat 2018 arasında 100 milyondan fazla online alışverişten elde edilen veriler kullanılarak kişisel alışveriş asistanı Earny tarafından gerçekleştirildi. Uygulama, fiyat düşüşlerini bulmak için kullanıcıların e-posta gelen kutularını doğrudan izliyor ve böylece Amazon, BestBuy, Walmart, Zappos ve daha nice birçok online alışveriş sitesinden ayrı olarak sektörler arası veri elde etmek için kullanılıyor.

Ledger, 2014 yılında sekiz kişilik bir ekip tarafından kuruldu. Şu anda San Francisco, Paris ve Vierzon‘da olmak üzere toplamda 82 kişilik bir ekibe sahip. Şirket 165 ülkede 1 milyondan fazla kripto para donanım cüzdanı sattığını söylüyor. Aynı zamanda şirket Ocak 2018‘de girişim sermayesi Draper Esprit tarafından yönetilen B serisi fonlamada 75 milyon dolar elde etti.

NEDEN NEVADA ?

Yapılan araştırma, neden Nevada’nın donanım cüzdanı alımlarında Amerika’da lider konumda olduğuna dair bir bilgi vermiyor ancak olası sebeplerden birisi, eyaletin Bitcoin sahipleri için daha ilginç harcama fırsatları sunması olabilir.

Siz de Ledger Nano S almak istiyorsanız tıklayın!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment