Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger, The Sandbox (SAND) ile Ortaklık Kurdu

Soğuk cüzdan sağlayıcısı Ledger, metaverse üzerindeki kripto eğitimini artırmak amacıyla The Sandbox (SAND) ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

4 Nisan tarihinde NFT konferansında konuşma yapan Ledger yetkililerinden biri olan Ian Rogers, yeni ortaklıkla birlikte The Sandbox oyun dünyasına güvenlik getirmeyi ve Ledger’ın insanlara kripto hakkında eğitim verebilmesi için The Sandbox’ın sanal arazilerinden birini aldıklarını açıkladı.

Ian Rogers yaptığı açıklamada:

The Sandbox şirketinin sorumlusu ve kurucu ortağı Sebastien Borget’e bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyorum. Bu anlaşma sayesinde insanlara sadece kripto değil aynı zamanda blockchain sistemiyle alakalı güvenlik eğitimleri de verilecek.

dedi.

Ayrıca Rogers, “Aslında eğitimli insanlar genelde Ledger müşterisi oluyor. Bizde onları güvende tutmak için ihtiyaç duyabilecekleri tüm eğitimleri vereceğiz.” dedi.

İnsanın kendisini koruyabilmesi insana özgürlük verir ama aynı zamanda büyük sorumluluktur diyen Roger, bu işin çok ciddiye alınması gerektiği belirtti.

Birkaç hafta önce Ledger CEO’su ve Başkanı Pascal Gauthier, Rusya-Ukrayna arasındaki gerginliğin ve yükselen enflasyonun kripto para piyasasını yükselteceğini düşündüğünü açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!