Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger ve PayPal’dan Ortaklık: Bitcoin ve Kripto Para Alımları Başlatıldı!

Soğuk cüzdan sağlayıcısı Ledger, Bitcoin ve kripto para alımları için ödeme hizmetleri devi PayPal ile ortaklık kurdu.

Kripto para piyasasında attığı adımlarla gündemden düşmeyen PayPal’dan bir hamle daha geldi. Ledger 16 Ağustos tarihinde yaptığı basın bildirisinde, ödeme hizmetleri devi PayPal ile kripto para alım-satımı konusunda ortaklık kurduğunu açıkladı.

Yapılan ortaklık kapsamında, PayPal kullanıcılarının hesaplarını kullanarak Ledger Live uygulamasından kripto para birimi alabileceği belirtildi. Bu doğrultuda kullanıcıların itibari para birimi ile de alım yapabileceği ve doğrudan satın aldıkları varlıkları soğuk cüzdanlarına aktarabilecekleri ifade edildi. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC), iş birliği sonucunda kullanıcıların Ledger Live aracılığıyla alabileceği kripto paralar olarak listelendi.

Ledger CEO’su Pascal Gaithier konu hakkında yaptığı açıklamada, her iki şirketin de kullanıcılara hızlı, güvenli ve sorunsuz kripto işlemleri sağlama konusunda kararlı olduğunu ima etti.

Ledger’ın katı güvenliğini PayPal’in korumalı ödeme teknolojisindeki liderliği ile birleştirerek kullanıcıların kripto işlemleri için sorunsuz bir platform oluşturmaya yardımcı oluyoruz.

PayPal 14 Ağustos tarihinde İngiltere’de değişen regülasyonlara ayak uydurmak için önümüzdeki ekim ayından başlayarak 2024’e kadar ülkedeki kripto alım-satım hizmetlerini duraklatacağını bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!