Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger’dan Stabil Kripto Para Hamlesi!

Kripto para donanım cüzdanı üreticisi olan Ledger, yaptığı açıklama ile yakın dönemde daha fazla stabil kripto para için destek sunmak istediklerini belirtti. Şu anda USDT depolama hizmetleri sunan cüzdan, bu opsiyonu Ledger Nano ve Ledger Blue ürünlerinde sunuyor. Ancak yakın dönemde, USDT’nin kullanım fonksiyonun arttırılması amacıyla, Tether kurumsal yatırımcılara sunulan hizmetlere de dahil edilecek.

Son dönemde Tether’in yaşadığı ciddi krizler ve değer kayıplarına rağmen; Ledger’ın Asya sorumlusu Benjamin Soong, yaptığı açıklamada USDT’nin halen bu bölgede oldukça popüler olduğuna vurgu yaptı. Soong, şu ifadeleri kullandı:

”Şu anda Çin ve Güney Kore’de USDT’ye olan isteğin son derece büyük bir seviye kaldığını görmek mümkün. İki ülkede de USDT’ye ciddi bir talep var ve bu durum bitecek gibi de görünmüyor.”

Gerçekten de Asya merkezli borsa verilerine baktığımızda USDT işlem hacimlerinin son yaşanan düşüşe rağmen, o bölgede pek de etkilenmediğini görmek mümkün. Soong da, USDT’nin Asya pazarı tarafından oldukça fazla tutulduğunu ifade ediyor. Huobi verilerine bakılırsa, USDT’nin işlem hacimlerinde yaşanan kaosa ve ciddi sıkıntılara rağmen büyük bir artış yaşandığı gözleniyor.

USDT dışında Ledger, aynı zamanda diğer stabil kripto para projelerini de destekleme kararı aldıklarını açıkladı. 2019 sonunda, tam 100 adet kripto para için destek sunmayı planladıklarını belirten şirketin başkanı Pascal Gauthier, bu uğurda sıkı bir şekilde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment