Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger’in Beklenen Mobil Uygulaması, Hem Android Hem de iOS Cihazları İçin Kullanıma Açıldı!

Dünyanın en büyük kripto para donanım cüzdanı üreticilerinden birisi olan Ledger, 28 Ocak tarihinde yaptığı bir duyuru ile mobil uygulaması Ledger Live’nin, resmen hem Android hem de iOS cihazlarınca indirilebileceğini açıkladı.

Firma yaptığı açıklamada söz konusu uygulama ile Ledger Nano S ve Ledger Blue kullanıcılarının  cüzdanlarındaki bakiyeyi uygulama ile görebileceğini vurguladı. Ekip bunun yanı sıra hala daha kapsamlı bir versiyon için çalışmakta. Kullanıcıların bakiyelerini sorgulaması için de Live uygulamasının masaüstü versiyonundaki LiveQR kodunu taratmaları yeterli olacak.

Bunun yanı sıra Live uygulamasının, Ledger’in yeni bluetooth eklentili cüzdanı olan ve tahminlere göre bu yılın Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen Ledger Nano X için çok daha farklı ve detaylı özelliklere sahip olması beklenmekte. Firma tarafından yapılan açıklamada, ”mobil uygulama sayesinde, Ledger Nano X cihazınız ile nerede olursanız olun kablosuz olarak işlem yapabileceksiniz” ifadesi kullanıldı.

Nano X donanım cüzdanı ilk olarak 2019 CES etkinliğinde tanıtılmış ve önceki Ledger ürünlerine göre çok daha yüksek hafızaya sahip olduğu vurgulanmıştı. Ledger tarafından yapılan açıklamaya göre yeni cihaz 100 kripto paraya kadar depolama yapabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment