Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee Bitcoin Fiyatının Yükseleceğini Düşünüyor

Kripto para uzmanlarından Thomas Lee’ye göre piyasanın şu anki durumunda yapılabilecek en iyi hamlelerden biri Bitcoin’den uzun pozisyon almak.

Kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç gün içerisinde epey sert bir çıkış yakaladı ve piyasadaki pek çok koinin fiyatında ciddi oranlarda artışlar görüldü. Bu koinlerin başında ise 9 bin dolar barajını aşmayı başaran Bitcoin geliyor.

Birkaç hafta öncesine kadar 6 bin dolar düzeyinde seyreden Bitcoin kısa süre önce yaşanan artışla birlikte önce 8, daha sonra ise 9 bin dolar barajını aşmayı başardı. Bitcoin böylece son 13 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Sektördeki uzman isimlerin şimdi merak ettikleri şey ise Bitcoin’in bir sonraki hamlesinin ne olacağı. Bu soruya bir cevap arayan isimler arasında Fundstrat’in öne çıkan isimlerinden Thomas Lee bulunuyor.

Kripto para piyasasının son birkaç ay içerisinde sergilediği performansı baz alarak Bitcoin’in son günlerdeki hareketliliklerini değerlendiren Lee; şu anda piyasada izlenebilecek en mantıklı stratejinin Bitcoin’den uzun pozisyon almak olduğunu söylüyor.

Bitcoin’i açığa satan ve Bitcoin fiyatının düşeceğine dair öngörüde bulunan kişilerin aylardır düzenli olarak kayıp yaşadıklarını vurgulayan Lee, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamayı (4.623$) başarıyla kırdığını ve o zamandan beri yükselmeye devam ettiğini belirtiyor. Lee Bitcoin’in şu anda rüzgarı arkasına aldığını ve bir süre daha yükselmeye devam edebileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment