Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Libra’nın Kurucusu: Bitcoin’i Artık Daha Çok Takdir Ediyorum

Son zamanların en büyük tartışma konularından biri olan Libra’nın kurucusu David Marcus, projenin geleceğiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Libra projesinin geleceğiyle ilgili bazı notlar paylaşan Marcus buna ek olarak Bitcoin ile ilgili de konuştu ve Bitcoin’i her geçen gün daha çok takdir ettiğini açıkladı.

Libra’nın Geleceği

Sosyal medya devi Facebook’un dijital para projesi Libra birkaç saat önce epey büyük bir darbe aldı.

Projenin ortaklarından olan Visa, Mastercard, Stripe ve eBay kısa süre önce projeden ayrıldıklarını açıkladılar. Libra projesinden daha önce ayrılan PayPal ile birlikte Facebook toplamda beş ortağını kaybetmiş oldu.

Libra projesinin kurucularından olan David Marcus, bu haberin duyulmasının ardından projenin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle regülasyon konusunda çok büyük bir baskı altında olduklarını söyleyen Marcus; projeden ayrılan şirketlere her şeye rağmen teşekkür ettiğini söyledi. Marcus bu gelişmenin Libra projesi için hiç iyi olmadığını söylese de Libra’nın geleceğinden hala umutlu gibi görünüyor.

Bitcoin Yorumu

Regülatörlerden baskı görmelerine, projedeki ortaklarını kaybetmelerine rağmen çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Marcus bazı kesimlerden tepki gördü.

Bazı sosyal medya kullanıcılarına göre regülatörler Libra projesine şüpheyle yaklaşmakta, bu projeden endişe duymakta son derece haklılar. Bazı takipçiler Libra’nın da Bitcoin’e benzer tepkiler aldığını söyledikten sonra Marcus şu yorumu yaptı:

Bitcoin’i eskisinden daha fazla takdir etmeye başladığını vurgulayan Marcus buna ek olarak Bitcoin’in bir ödeme aracı olarak ne kadar kullanışlı olduğunu da sorguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment