Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Libra’nın Üründen Sorumlu İsmi Şirketten Ayrıldı

Facebook’un büyük bir merakla beklenen kripto parası Libra, kan kaybetmeye devam ediyor. Regülatör kurumlardan ve bazı hükümetlerden ciddi baskı gören ve son olarak Pay Pal’ın kurucu üyelikten çekildiği projede, bir şok da ürün geliştirme yöneticisnden gelirken, şirkette bu pozisyonda görev yapan Simon Morris, şirketten ayrıldığını açıkladı.

Başarılı ismin LinkedIN profiline göre Morris; Nisan ayında bünyesine katıldığı Libra’dan beş ayın sonunda ayrılma kararı aldı.

Libra’ya katılmadan önce çok uzunca bir süre BitTorrent platformunda çok üst düzey görevler üstlenen başarılı isim, TRON’un firmayı satın almasının ardından buradaki görevinden ayrılma kararı almıştı. Kararı verdiği dönemde sürekli olarak TRON ve Justin Sun aleyhine çok sert ifadeler kullanan Morris’in bu açıklamaları da o dönem için ciddi şekilde ilgi çekmişti.

Bu tarz kayıplar ile birlikte Libra’nın önümüzdeki dönemde neler yaşayacağı da merakla bekleniyor. Proje için şu anda hükümet ve regülatör kurumların atacağı adımlar da merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment