Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale: Kurumsal Yatırımcının Bitcoin İlgisi, İkinci Çeyrekte Arttı

Kripto para sektöründe kurumsal yatırımcının etkisi ve bu sektöre olan ilgisi, her zaman için merak edilen konulardan birisi olarak dikkat çekmiştir. Bu yatırımcıların sektöre girip girmediği ya da girmeyecekse ne zaman giriş yapmayı düşündüğü gibi konular, aslında hemen herkesin kafasını meşgul eden şeylerden birisi olarak ifade ediliyor.

İşte bu konu ile ilgili olarak konuşan ünlü kripto para yatırım firması Grayscale Investmens’ın üst düzey yöneticisi Rayhaneh Sharif-Askary, yaptıkları analize göre, kurumsal yatırımcının Bitcoin’e olan ilgisinin arttığını ifade etti.

Başarılı isim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bu kurumsal yatırımcı konusu bize çok soruluyor. Bu aslına bakılırsa artık komik bir durum halini almaya başladı. Şunu rahat bir şekilde ifade edebilirim ki, kurumsal yatırımcılar hep bizimle birlikte yatırım yapıyorlardı. Bu durum zaten böyle devam ediyor. O yüzden endişe etmeye gerek yok.”

Sharif Askary, aynı zamanda bu yılın ilk çeyreğinde kurumsal yatırımcılardan yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım geldiğini ancak bu rakamın ikinci çeyrek ile birlikte yaklaşık iki kat artarak 85 milyon dolara ulaştığını söyledi. Aynı zamanda yatırımın genel manada alt koinlere kaymaya başladığına da vurgu yapıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment