Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin, Uzun Vadede Hep Kazandıracak

Kripto para sektörüne de ilişkin analizler yapan Cane Island Alternative Advisors adlı şirketten Timothy Peterson, yaptığı açıklamada Bitcoin’in, uzun vadede sabredilmesi halinde kesinlikle kazandıracak bir ürün olduğuna dikkat çekti.

Peterson, Bitcoin fiyat modeline bakıldığında, uzun vadeli sabreden yatırımcıların her zaman kazandığına vurgu yaparken, bu durumun gelecekte de değişmesinin zor olduğunu ifade etti.

Buna göre, ‘Hodl’ yapacak kişilerin bu alanda yapacakları yatırımı uzun vadeli olarak düşünmesi ve Bitcoin’i kesin bir karar ile satmama yönünde hamleler yapması demek, onların uzun vadede kazanacakları anlamına geliyor.

Elbette ki bu alanda kesin bir yorum yapmak ya da bu iş kesinlikle böyle olacak demek pek mümkün değil ancak Peterson ve arkadaşları, bu trendin son derece güçlü olduğuna da vurgu yapmadan edemiyor.

Gelecekte Bitcoin’in benzer bir performans gösterip gösteremeyeceği ise, elbette ki hemen herkesin merak konusu. Ancak trade amaçlı almayan ve uzun vadede yatırım yapma yolunda hareket eden kişilerin, diğerlerine göre daha iyi bir kar elde etme şansı gerçekten de yüksek duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment