Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Ripple, Para Transferlerinde İtibari Paraya Göre Daha İyi’

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un yaptığı açıklamalar kripto para sektöründe gündemi belirlemeye devam ediyor. Başarılı yönetici, son olarak yaptığı açıklamada itibari para ile yapılan para transferleri ile, XRP kullanarak yapılanları kıyasladı. Garlinghouse, XRP’nin bu alanda çok daha hızlı ve efektif olacağını ifade ederken, şunları söyledi:

”Eğer sizinle kim Londra’ya 10 bin doları daha hızlı gönderecek diye yarışa girersek, ben John F Kennedy hava alanına gidip oradan da uçağa binip Londra’ya parayı götürsem dahi, ben yine sizden daha önce parayı ulaştırmış olurum.”

Aynı zamanda XRP ile yapılan para transferlerinin volatilite noktasında da daha efektif ve daha başarılı olduğunu ifade eden başarılı isim, şunları söyledi:

”İtibari paraların daha az volatil olduğu yönünde genel bir kabul var. Ancak bir para gönderirken, düşük volatiliteye sahip olan bir para birimi ile bu gönderimi yaptığınızda yaklaşık 270 bin saniyelik bir risk almış oluyorsunuz. (1 gün). Ancak XRP ile bunu yaparsanız ve XRP’ye de yüksek volatil bir ürün derseniz, bu işlem sadece 3-4 saniye sürüyor. O sebeple yüksek volatil bir ürün ile çok daha kısa sürede para gönderiyorsunuz. Yani daha az risk alıyorsunuz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment