Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liquid Borsasının GRAM Token Satışı Hakkında Korkutucu İddia!

Telegram’ın 1.7 milyar dolarlık ICO’sunda vaat ettiği GRAM token’leri ve TON blockchain ağı henüz tam olarak piyasaya sürülmemiş olsa da, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir haber GRAM token’lerinin başka bir platform tarafından satışa çıkartılacağını dile getirmişti.

TechCrunch’ın aktardığı bilgilere göre Telegram’ın Gram token’leri Liquid isimli kripto para borsası ve bağımsız bir kurum olan GRAM Asia arasında yapılan ortaklık sonucunda bireysel yatırımcılar için satışa sunulacak. Liquid isimli kripto para borsası yeni yaptığı bir duyuru ile 10 Temmuz tarihinde Gram’ı listeleyeceğini ifade etmiş ve bunun kısıtlı bir satış olacağını açıklamıştı.

Cointelegraph’a konuşan bir Telegram yetkilisi ise yapılan satışın hiçbir şekilde Telegram ile bağlantılı olmadığını ve bunun yasal bir niteliğe sahip olmadığını ifade etti. Bağımsız bir Telegram yatırımcısı ise GRAM token’lerini satın alırken bir sözleşme imzaladıklarını ve sözleşmede hiçbir şekilde token’ler resmi olarak piyasaya sürülmeden bunları satamayacaklarını kabul ettiklerini ifade etti. Yatırımcının iddiasına göre GRAM token’leri için imzalanan yatırımcı sözleşmesi söz konusu kripto para birimlerinin TON ağının piyasaya çıkışından 18 ay sonrasına kadar satışının yapılamayacağını taahhüt ediyor.

Yine de Liquid borsası konu hakkında oldukça kararlı gibi gözüküyor ve 10 Temmuz tarihinde gerçekten GRAM’ların satılıp satılmayacağı merak konusu haline geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment