Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Değer Kaybetmeye Devam Ediyor – Tether, LTC’yi Geçip, 7. Sıraya Yerleşti

Kripto para piyasalarındaki sıralamalar, bugün bir kez daha değişti ve XRP, Ethereum, Bitcoin Cash ve Stellar değişiminden sonra listeye Litecoin de dahil oldu.

Geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan düşüşü fırsata çeviren XRP, daha az düşüş yaşayarak Ethereum’u geçmiş ve piyasa hacmi açısından ikinci sıraya yerleşmişti. Bunun yanı sıra XRP’nin kardeş kripto para birimi olarak görülen Stellar Lumens ise, son zamanların en çok değer kaybedenlerinden birisi olan Bitcoin Cash’in önüne geçmeyi başardı.

Basın saatine göre, ”Bitcoin’in altınının gümüşü” olarak bilinen Litecoin, yedinci sıradan sekizinci sıraya geriledi ve Tether‘in bir üst kademeye geçmesine izin verdi. Stabil koinlerin birbiri ardına piyasaya sürüldüğü 2018 yılı Tether için çok kötü bir yıl olsa da, ünlü kripto para birimi hala top 10 arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Bu yazının kaleme alındığı an itibariyle 1.851 milyon dolar piyasa hacmine sahip olan Tether, 1.829 milyon dolarlık toplam piyasa hacmine sahip Litecoin ile çok küçük bir fark açtı.

Litecoin Balinaları Aktif

Yeni haber, aslında Litecoin’in bugün içerisinde ikinci kere gündeme gelmesine neden oldu. Bugün erken saatlerde her birinde 300.000 adet Litecoin bulunan tamı tamına 41 cüzdan, toplamda 12.3 milyon adet Litecoin’i bilinmeyen bir cüzdana aktarmış ve kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Söz konusu aktarımın yapıldığı saatlerde 31 dolardan el değiştiren Litecoin, şu an 30,78 dolardan işlem görüyor ve görünüşe göre yapılan bu transfer Litecoin için pek bir yükseliş yaratmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment