Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Düşük Hacmine Rağmen Ayakta

Şuanda tüm büyük kripto paralar değer kaybetse de, Litecoin pozisyonunu güzel bir şekilde koruyor. Bu süreçte bazen düşük miktarlarda değer kaybı yaşasa da genel anlamda sabit halde devam ediyor. Garip olan şey ise Litecoin’de şuan aman aman bir ticaret dönmemesidir. Litecoin’de şuan ticaret yapmak için tam anlamıyla uygun bir dalgalanma olduğu söylenemese de, bu durum epey ilginç kalıyor.

Diğer tüm kripto paralardaki dalgalanmaya bakılınca, işlem ticareti yapanlar için altın şanslar doğmaktadır. Özellikle de şuan Bitcoin ve Ethereum pek iyi durumda değilken. Yukarıda bahsettiğimiz gibi şuanda Litecoin’de çok fazla işlem dönmüyor ancak bazı işlemler epey yüklü miktarlarda oluyor. Birkaç saat önce kısa bir süre içinde, uzun vadeli yatırım peşinde olan kullanıcılar yaklaşık 10 Milyon $ değerinde LTC satın aldı.

LTC Senet İşlemlerinin Hacmi Yetersiz

Bu biraz garip bir durum. Yukarıda bahsettiğimiz büyük çaplı yatırımlar sahte olabilir çünkü LTC’nin fiyatı hiç etkilenmedi. Şablonlara baktığımız zaman açıkça belli oluyor ki insanlar, LTC’nin fiyatının düşmesini istemiyor. Şuanda da ne kısa ne de uzun vadeli olarak LTC’ye yatırım yapmanın pek bir geçerli sebebi yok.

Ama göz ardı edilmemeli ki manipülasyon, kripto para piyasasın da epey önemli bir faktördür. Etrafa boş yere para saçabilecek durumda olan hatırı sayılır sayıda insan vardır ve bu insanlar kolaylıkla bir piyasayı manipüle edebilirler. Bir çok insan için 1 Milyon $ çok uzun vadeli bir yatırım hedefiyken, kimileri bu miktarı oyun oynamak için kullanır. Şablonlara bakınca, birinin işlemlerin iki tarafını da kendi başına doldurarak piyasa hareketlilik kazandırmaya çalışıyor olabileceğini görüyoruz.

Aynı zamanda, şuanda LTC işlemlerine çok fazla bir ilgi gösterilmiyor. Borsadaki bir çok gün, LTC ya hiç etkilenmiyor ya da çok az bir hareketlilik gösteriyor. Şuanda bu piyasaya beklenenden daha az ilgi gösterilmesi de gariptir. Litecoin’in şuan aşırı derecede “sabit” olması, onu sıkıcı hale getiriyor yani insanlar onun hakkında konuşmak istemiyorlar. Bunun yanında da, şuanki piyasanın durumu sizin de bildiğiniz gibi epey karışık olduğu için, kimse küçük bir hata yüzünden para kaybetmek istemiyor.

Kaynak: Live Bitcoin News

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment