Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin (LTC) Yatırımcıları Paralarını Faize Yatırabilecekler

Litecoin yatırımcıları, Cred ile kurulan ortaklık sayesinde faiz kazanmaya başlayabilecekler.

Yeni Ortaklık

Litecoin Foundation kısa süre önce bir kripto para şirketi olan Cred ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Cred kullanıcıları platformdan kripto para ile kredi çekebiliyor ve platforma yatırdıkları kripto paralardan faiz elde edebiliyorlar.

Litecoin yatırımcıları da Cred ile kurulan ortaklık sayesinde artık şirketten faiz elde edebilecekler. Cred’den faiz alabilmek için en az 6 aylık bir hesap açmak gerekecek. Yatırımcılar faiz ödemelerini ister kripto para ister itibari para ile alabilecekler. Litecoin Foundation Müdürü Alan Austin, yeni ortaklık hakkında şunları söylüyor:

Bir kripto parayı değerlendirirken onun kullanım alanlarına bakmak gerekiyor. İnsanlar günümüzde Litecoin’e güvenebiliyor, LTC’yi ödeme yapmak için kullanabiliyorlar. Yatırımcılar buna ek olarak artık LTC’yi faize de yatırabilecekler.

Litecoin Foundation tarafından yapılan açıklamalara göre Cred ile kurulan bu ortaklıktan elde edilen gelirin bir kısmı Litecoin’i geliştirmek için kullanılacak. Dolayısıyla bu ortaklık hem Cred’e, hem de Litecoin’e ve Litecoin destekçilerine fayda sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment