Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin ve BNB’nin Balina Aktivitelerinde Ciddi Artış: Yükseliş Sinyali Olabilir Mi?

Verilere göre Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) üzerinde gerçekleşen “bir milyon dolardan fazla hacme sahip balina hareketleri” son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından sunulan verilere göre son zamanlarda Litecoin ve Binance Coin üzerindeki balina işlemlerinde  kayda değer bir artış gözlemlendi. 1 milyon dolar ve üzeri balina hareketlerini işaret eden veriler, geçtiğimiz aylara kıyasla çok ciddi bir hareketlilik anlamına geliyor. Verileri yorumlayan analistler balinaların bu ilgisinin düşük fiyattan toplamaya yönelik olabileceğini ve bunun ileriye yönelik bir yükselişin hazırlık sinyali olabileceğini öne sürdü. Analistler konu hakkındaki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Litecoin balina işlemleri aralık ayının ikinci yarısında normalden çok daha yüksek oldu. Buna ek olarak, Binance’in yerel tokenları BNB ve BUSD’un her ikisi ciddi balina işlemlerine tanıklık etti. Bu varlıkları radarınızda tutun.

Bununla birlikte 2022 yılındaki fiyat hareketlerinin en önemli yol göstericisi olarak haber akışını işaret eden Santiment, özellikle Ukrayna-Rusya arasındaki savaş ile başlayan haber etkisinin FTX iflasına kadar ciddi şekilde devam ettiğini gözler önüne serdi. Haber akışında rüzgarın tersine dönmesiyle kripto piyasalarında bir yükselişin başlayabileceğini belirten analistler şu ifadelerde bulundu:

2022, kripto piyasalarının haber olaylarından etkilendiği tartışmasız en belirgin yıl oldu. Yıl sona ererken, yatırımcılar COVID-19, FTX ve Sam Bankman-Fried, faiz oranları ve Rusya-Ukrayna savaşı haberlerini izliyor. Bu dört konudaki endişeler azaldıkça fiyatların yükselmesi muhtemel.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!