Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köklü Altcoin’de Boğa Sinyali: Kritik Veri Kısa Sürede 2 Katına Çıktı!

Litecoin (LTC) ağındaki benzersiz ve aktif adres sayısı, kısa sürede büyük değişim yaşadı.

On-chain analiz platformu Santiment, Litecoin ağındaki benzersiz ve aktif adreslerin analizine yer verdi. Ağ üzerindeki söz konusu adreslerin 4 Haziran tarihinden bu yana hızla artarak 2 katına çıktığı belirtilirken bu gösterge ciddi bir yükseliş sinyali olarak yorumlandı.

Litecoin ağı, son bir hafta boyunca ortalama 704 bin benzersiz adresle etkileşime girerek büyük bir artış gösterdi. Mayıs ayı boyunca ortalama 345 bin adresle etkileşim sağlayan ağ, aktif adres sayısında iki kattan fazla bir artış yaşadı.

Bu artışın yanı sıra, RSI göstergesi de fırsat bölgesine iyice girmiş durumda. Bu veriler, Litecoin fiyatında bir sıçrama olabileceğine dair işaretler veriyor.

Veriler neye işaret ediyor?

Geçtiğimiz hafta Litecoin (LTC) ağı, benzersiz adreslerle etkileşimde önemli bir artış kaydetti. Mayıs ayında ortalama 345 bin olan aktif adres sayısı, son bir hafta içinde 704 bine çıkarak iki kattan fazla artış gösterdi.

Söz konusu veri, ağdaki aktifliğin ciddi ölçüde arttığını gösteriyor. Ayrıca, RSI göstergesinin de fırsat bölgesine girmiş olması, Litecoin fiyatında potansiyel bir yükselişin habercisi olabilir.

Geçtiğimiz süreçte özellikle mart ayının başı ve ortalarında, benzer bir hareketlilik yaşanmış ve LTC fiyatı 80 dolar seviyesinden 110 dolara kadar tırmanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!