Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin’in Yükselişi Sürecek Mi? Analist Yorumladı

Lider kripto para birimi Bitcoin, Nisan ayından beri sert yükselişlerle adından söz ettirse de, Bitcoin’in rallisi öncesi ve Bitcoin’in rallisi esnasında piyasayı harekete geçiren bir diğer kripto para birimi Litecoin olmuştu. Bitcoin’in altınının gümüşü olarak bilinen Litecoin, önümüzdeki aylarda yaşanacak olan blok ödülü yarılanması nedeniyle şu sıralar herkesin dilinde.

Birçok analist Litecoin’in blok yarılanmasının olası bir yükselişi getirebileceğini ifade etse de, bir analist bundan neredeyse %100 emin gibi gözüküyor.

Crypto Godfather konu hakkında attığı tweet ile 71 gün içerisinde blok yarılanmasının gerçekleşeceğini, her yarılanmada fiyatın ciddi bir şekilde arttığını, 125 dolar üstüne kadar LTC için bir direnç bulunmadığını ve genel olarak iyimser bir piyasada olduğumuzu belirterek LTC satın almanın oldukça ”kolay” olduğunu vurguladı.

Blok ödülü yarılanması geçtiğimiz tarihlerde Litecoin fiyatını ciddi anlamda arttırmış olsa da, bu her zaman tekrar edeceği anlamına gelmiyor. Yine de Litecoin olası bir boğa piyasasında en çok yükselecek kripto para birimleri arasında yer alabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment