Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Madencilik Cihazlarının Arzı, Talebi Karşılamakta Zorlanıyor

Kripto para analiz firması Token Insight, yaptığı araştırmada kripto para madencilik sektöründe üretim yapan firmaların, bu yılın ikinci çeyreği itibariyle sektördeki artan talebi karşılamakta zorlandığını ortaya koydu.

San Fransisco merkezli şirket, yaptığı araştırmada birçok madencilik ekipmanı üreticisinin, yılın geride kalan döneminde stok sıkıntısı yaşadığını ifade ederken, artık geleceğe yönelik satışlar yapıldığı da belirtildi.

Geçtiğimiz dönemde birçok kripto para madencilik firmasının geçtiği istekleri, ancak önümüzdeki Ekim ya da Kasım ayında teslim edebilecek olan firmaların, şu anda bu konu ile ilgili olarak çok yoğun bir çalışma içerisine girdiklerine de vurgu yapıldı.

Ayrıca raporda, başka bir noktaya da vurgu yapıldı. Buna göre, son dönemde bulut madencilik firmaları büyük revaçta. Bu madencilik türünün ekipman alımı gerektirmiyor oluşunun da, yatırımcıların işine geldiğini ifade eden yetkililer, yatırımcıların bu metodu tercih etmeye başladığına da vurgu yapıyor.

Ayrıca buna ek olarak, şu anda Bitcoin bulut madencilik donanımı ile ilgili olarak Bitdeer ve VeryHash adlı firmaların bu alanda liderliği çektiği de, yine Token Insight firmasının raporunda yer alan detaylardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment