Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mailchimp Kripto Para Bağlantılı Hesapları Kapattı

Otomatik e-mail gönderimini sağlayan pazarlama otomasyon platformu Mailchimp, bünyesindeki kripto para bağlantılı tüm hesapları kapatacağını açıkladı. ICOlar, borsa, kripto para haberleri, kitaplar, haberler hatta duyurular da buna dahil.

Bir endüstri uzmanı ve kripto para savunucusu olan Andres Antonopoulos konuyla alakalı bir tweet attı.

Antonopoulos tweetinde şunları söylüyor:

Bu Mailchimp’in kripto para ile ilgili hesapları kapatma konusundaki ikinci girişimi. Sadece ICO’lar ve borsalar değil; haberler, kitaplar ve etkinlik duyuruları ile ilgili olan her şey.

Week In Ethereum (Ethereum Haberleri) platformundan Evan Van Ness ise Mailchimp’in ilgili hesapları kapatma sebebinin “Blockchain’den nefret etmesi” olduğu görüşünde.

https://twitter.com/evan_van_ness/status/979485548476710912?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Fbreaking-mailchimp-reportedly-shuts-down-accounts-related-to-crypto-prices-drop&tfw_creator=cointelegraph&tfw_site=cointelegraph

Blockchain iş kurulu Cryptocurrency Jobs da Mailchimp hesaplarının kapatıldığını Twitter aracılığıyla duyuranlardan.

Bir Twitter kullanıcısı ise atılan bu tweetlere yanıt olarak, “Mailchimp’in Kullanım Şartları’na hızlıca bir ibare ekleyerek kripto paralar  ve sanal paralarla ilgili içeriklere yasak getirmiş gibi göründüğünü” belirtti.

Yayın tarihi itibarıyla ise, Mailchimp tarafından konu ile ilgili herhangi bir basın açıklaması yapılmadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment