Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malta Düzenlediği Kripto Konferansına 5.000’in Üzerinde Katılımcı Çekti! Piyasa Oldukça Canlı

Şu sıralar kripto para dünyasındaki bütün gözler Malta‘ya çevrilmiş durumda. 1 Kasım tarihinde ülkenin belki de en önemli etkinliklerinden birisi, Malta Blockchain Zirvesi başladı. Söz konusu etkinlik küçük bir ülke olmasına rağmen son zamanlarda sağladığı düzenlemeler ve regülasyonlar ile bir çok blockchain firmasını kendine çekmiş ve bir ”blockchain ülkesi” olmuş Malta için inanılmaz yoğun ve kalabalık geçmekte. Bu kalabalık aslında blockchain ve kripto para endüstrisinin de ne kadar canlı ve hala aktif olduğunu gözler önüne seriyor.

Etkinliğe katılan dünyaca ünlü isimler de, zirvenin bu kadar kalabalık olmasının nedenlerinden birisi aslında.

Malta Blockchain Zirvesi

Malta Blockchain Zirvesi, 2018 yılındaki yaşanan düşüşe rağmen kurumsal katılımcıların sektöre girişinde hızlanmanın da görüldüğü bir dönemde gerçekleşiyor ve bu açıdan oldukça önemli.  İki günlük etkinlik içerisinde küresel isimler ve kripto para dünyasının merak edilen şahısları ile de tanışmak mümkün ki bunlardan birisi de John McAfee. Etkinliğe katılan isimlerin arasında Tron CEO’su Justin Sun, IOHK ve Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Robot Sophia, Binance CFO’su Wei Zhou gibi isimler de yer alıyor.


Etkinlik tahminlere göre 2 gün içerisinde 5.000 kişinin üzerinde önemli kripto para ve blockchain topluluk üyesini topladı. Şu sıralar devam eden DevCon4 etkinliği de dikkatleri üzerine çeken başka bir zirve oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment