Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malta’daki Ünlüler Şikayetçi: Bu Kripto Para Projesiyle Bağımız Yok

Malta’daki bir aktör ve iki adet televizyon sunucusu, adlarının sahte bir kripto para projesine katıldığı gerekçesiyle polise ihbarda bulundular.

Malta’daki Bitcoin Revolution adlı bir kripto para yatırım projesi, marka tanıtımı yapabilmek amacıyla Malta’daki ünlü isimlerden faydalanmaya çalıştı. Major News adlı bir sitede yayınlanan haberde Wayne Sammut, Elaine Degiorgio ve Davide Tucci gibi ünlü isimlerin projeye destek verdiği iddia ediliyordu.

Major News tarafından yapılan bu habere göre Malta’nın ünlü aktörlerinden Davide Tucci, ülkedeki televizyon sunucularından Elaine Degiorgio’yu Bitcoin Revolution’a yatırım yapması için ikna etti. Yine bu sitede yer alan habere göre Degiorgio, yaptığı bu yatırım sayesinde iflastan kurtuldu.

Sitede yayınlanan bu habere göre Degiorgio başlangıçta 250 euro değerinde yatırım yaptı. Degiorgio, Bitcoin Revolution sayesinde bu parayı yalnızca 3 dakika içerisinde 483 euro yapmayı başardı.

Major News adlı sitede yayınlanan haberde Bitcoin Revolution’a nasıl yatırım yapılabileceğiyle, bu platforma nasıl kayıt olunabileceğiyle ilgili bilgiler de yer alıyor.

Ünlü oyuncu Tucci, kendisi hakkında yapılan bu haberi kısa süre içerisinde fark etti ve Facebook üzerinden bir gönderi paylaştı. Söz konusu projeyle hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyleyen Tucci, ayrıca şu ana dek hiçbir kripto paraya yatırım yapmadığını belirtti.

İnsanları yapılan bu sahte haber hakkında uyaran Tucci, Degiorgio ve Sammut, kısa süre içerisinde Malta polisiyle iletişime geçerek şikayette bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment