Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manchester City, OKX’in Kulübün Resmi Kripto Para Borsası Ortağı Olacağı Bir Anlaşma Duyurdu -Forbes

Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester City, işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası OKX’in kulübün resmi kripto para borsası ortağı olacağı çok yıllı bir anlaşma duyurdu.

Forbes‘ın 4 Mart tarihli haberine göre Premier Ligin önde gelen ekiplerinden Machester CityOKX‘i resmi kripto para borsası ortağı olarak adlandıran çok yıllı bir anlaşma duyurdu.

OKX’in spor dünyasına ilk adımı olacak olan anlaşma, Manchester City’nin erkek ve kadın futbol takımlarının yanı sıra e-spor organizasyonlarını da kapsayacak. Anlaşma, Manchester City’nin 55.000 kişilik Etihad Stadyumu‘nu, 7.000 kişilik kapasiteli Akademi Stadyumu‘nu ayrıca gelecekteki projelerde işbirliğini içerecek.

Habere göre anlaşmanın mali şartları açıklanmazken anlaşmaya yakın bir kaynak, çok yıllı 4 milyar dolarlık anlaşmanın yıllık milyonlarca dolar aralığında olduğunu söyledi.

Forbes’a göre dünyanın en değerli altıncı futbol takımı olan Manchester City, geçtiğimiz ay metaverse’de Ethiad Stadyumunu inşa etmek için çalışmalara başladığını ve projede Sony ile beraber çalışacaklarını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!