Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Yusko Bitcoin İçin 400.000 $ Fiyat Tahminini Savunuyor

Milyarder yatırımcı ve Morgan Creek Capital’in kurucusu Mark Yusko, Bitcoin’in uzun vadede 400.000 $ değerinde olacağı tahminini savunmak için Bloomberg News’e gitti. Yusko görkemli tahmininden ötürü manşetlere çıktı ve Bloomberg büro personelinin sorularını cevapladı.

İlk olarak, Bitcoin vs. Blockchain teknolojisi hakkında soru sorulduğunda, Yusko, “Bitcoin’in Blockchain” olduğunu hızlı bir şekilde belirtti ve bir tanesine sahip olma argümanının yersiz olduğuna işaret etti. Bitcoin ile altını karşılaştırarak fiyat noktası tahminine ilişkin soruyu şu sözle yanıtladı:

“Bu sadece matematik. Bugün altının eşdeğeri olan neredeyse 20 milyon Bitcoin var. Altın bugün yaklaşık 8 $ tln. Bu size 1 Bitcoin’in 400.000 dolar olacağını gösteriyor.”

Çarpıcı Korku

Yatırımcı, bu varlığın bankacılar için bir korku olduğuna da dikkat çekti çünkü Bitcoin bankalara olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. İşlemlerin Blockchain’de doğrulandığında, bankaların kullanılmaz olduğunu düşünen Yusko şu sözleri söyledi:

“Bütün banka insanlarının bundan ölesiye korkması lazım. Bir güven kuruluşu olarak bankalara olan ihtiyacı değiştirme ve bankacılık sektörünü bildiğimiz haliyle bozma potansiyeline sahiptir”.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment