Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Satılık Rolls-Royce’un Sahibi Bitcoin’le Ödeme İstiyor

Bitcoin günlük yaşamda çok daha sıradan hale geldiğinden, daha fazla kişi kripto para için karlı eşyaları satmaya başlıyor.

Konut piyasası yavaş yavaş ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i benimsiyor, bir çok çevrimiçi platform dijital para birimlerini kabul ediyor.

Görünüşe göre Bitcoin ile ödeme yöntemi lüks araçlar da dahil olmak üzere koleksiyoncuların eşyaları için de geçerli.

Bir Manchester otomobil sahibi, Autotrader’da satılık Gold Rolls-Royce Ghost’u satışa çıkardı, ancak fiyatını poundla değil Bitcoin’le yaptı.

Yepyeni bir Rolls-Royce Ghost, 230.000 £ üzerinde bir değerdedir ancak saatte 50.000 km’nin biraz altındayken, bunu Bitcoin’de 117.000 £ eşdeğeri olarak düşünebilirsiniz.

Daily Mail’e göre, Bitcoin’le ödeme yapılmasından memnun olan sahip şu sözleri söyledi:

“Neden Bitcoin’de ticaret yapmayalım? Bugün ki normal para birimine ve Bitcoin’e aynı şekilde davranıyorum. Şu anda güvenli, kullanışlı ve inanılmaz derecede değerli, bu yüzden, bana göre, arabama bu şekilde ticaret yapmak mantıklı”.

2010 Ghost Modeli, kişiselleştirilmiş bir plakayla birlikte ek bir ücret karşılığında geliyor. 6.6 litrelik bir motorla tamamlanan altın araba, fiyat etiketi kadar lüks.

Bu satışla ilgili en akıl almaz şey, 2017 başında 12.000 £ değerinde Bitcoin satın alıp elinizde tutsaydınız şuan Altın Rolls-Royce satın almanız mümkün olacaktı.

Gelecekte Bundan Daha Fazlasını Bekleyin

Dünya önümüzdeki haftalarda Bitcoin vadeli işlemlerinin başlatılması için gerekli adımları atarken dijital para talebi de artacak. Bitcoin’e tutunmaya ya da satmaya karar verip verememekte olan ve piyasaya girmek isteyen çok sayıda insan olacak.

Daha fazla insan Bitcoin isterken, dijital para birimi ile yapılan ‘günlük’ işlemleri görme olasılığımız artıyor. Değerinin artmasıyla neden Bitcoin değerinde daha fazla ürün satılmıyor?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment