Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada Üç Kat Değerlenen Mask Network Nedir?

Mask Network (MASK), bir haftada üç kat değerlendi. 24 saat içerisinde 20 doların üzerine çıkan Mask Network ve MASK token nedir?

Mask Network (MASK); aylık grafikte yüzde 193, iki haftalık grafikte yüzde 80, haftalık grafikte ise yüzde 146 oranında değer kazandı. MASK’ın günlük kazancı ise yüzde 48 oranında gerçekleşti. Token, 24 Şubat’ta 41,45 dolara çıkarak ATH gördü.

1.5 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan MASK, piyasa değeriyle 71. sırada konumlanıyor. Tokenın günlük işlem hacmi ise 421 milyon dolar seviyesinde.

mask-network
Kaynak

Mask Network ve MASK nedir?

Mask Network; Chrome, Firefox, Edge ve Chrome tabanlı tarayıcılarda çalışan, kullanıcıların şifrelenmiş mesaj göndermelerini ve gönderi paylaşmalarını sağlayan bir platformdur. İnternet kullanıcılarının web 2.0’dan web 3.0’a geçmelerini hedefler ve bu konuda geliştirmeler yapar. Twitter ve Facebook üzerinde hizmet verir.

Mask ile sosyal medya platformları üzerinde kripto para alım-satım işlemleri yapılabilmektedir. Ayrıca kullanıcılar, Mask ile merkeziyetsiz dosya paylaşımı ve depolama işlemleri de gerçekleştirebilirler.

1 Nisan’da Binance’ten stratejik yatırım alan Mask Network, bu yatırımla multi-chain ve ekosistem çalışmalarını hızlandırmayı planlıyor. Binance ve Mask, web 3.0 multi-chain ekosistemi geliştirme konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtiyorlar.

Ağın yerel tokenı MASK; ağ içi işlemlerde ve oy verme gibi topluluk faaliyetlerinde kullanılmaktadır. MASK’ı listeleyen borsalar arasında OKEx bulunmaktadır.

MASK token OKEx borsasından nasıl alınır? 

OKEx borsası, MASK token yatırma işlemlerini 24 Şubat’ta, çekme işlemlerini 26 Şubat’ta başlattı. Aynı zamanda OKEx, Mask Network topluluk üyelerine 50.000 MASK dağıttı.

Kullanıcılar, OKEx borsasının üst köşesinde yer alan piyasalar bölümünde MASK tokenı bulabilirler. MASK, USDT üzerinden satın alınabilmektedir.

MASK’ın borsadaki 24 saatlik hacmi 571 milyon dolardır. MASK’ın toplam arzı 100 milyon olurken dolaşımdaki arzı 61 milyondur. OKEx borsasındaki MASK arzı ise 10.9 milyondur. 

Birçok farklı itibari paranın yer aldığı OKEx’te, Türk lirasıyla 8 kripto para alınabilmektedir. İncelemek için buraya tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!