Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mati Greenspan 3 Favori Kripto Parasını Açıkladı!

Kripto para piyasası geleneksel finans piyasalarından farklı olarak her zaman farklı döngüler ve piyasa hareketleri ile yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Küçücük bir haber ile pek adı duyulmayan kripto paralar yüzde 300’lere varan yükselişler yakalayabilmekteyken, önde gelen kripto para birimleri büyük ortaklıklara imza atsalar bile bazen yerlerinde sayabiliyorlar.

Bu durum da doğal olarak kripto para yatırımcılarını bir yatırım varlığı seçme konusunda oldukça zorlu bir durumda bırakıyor. Popüler eToro platformunun ünlü analisti Mati Greenspan da bir takipçisinin sorusuna üzerine uzun vadede yatırım yapılabilecek kendi 3 favori kripto para birimini açıklayarak bu zorluğu bir nebze olsun kolaylaştırmayı hedefledi.

Greenspan şu an için üç favori kripto para biriminin Bitcoin, Litecoin ve Binance’nin kendi kripto parası Binance Coin olduğunu vurguladı. Ünlü analist sözlerinin sonuna bunun yatırım tavsiyesi olmadığını ve kendi görüşlerinin de zamanla değişebileceği uyarısını da eklemeyi unutmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment