Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mati Greenspan: Bitcoin İçin Bütün Gözler 5.350 Dolar Seviyesinde

Bitcoin (BTC) 2 Nisan tarihinde yaşadığı ani yükseliş ile bütün kripto para piyasasına yeniden boğaların geldiğini hissettirdi ve daha sonra 5.000 dolar direncini kırarak kendisini bir üst banda atmayı başardı. Ünlü finansal kurum eToro’nun kıdemli piyasa analisti Mati Greenspan, konu hakkında yayınladığı bir gönderide Bitcoin için şu sıralarda kritik seviyenin 5.350 dolarda olduğunu vurguladı

Greenspan sıradaki direnç seviyesinin 5.350 dolar olduğunu niteledi ve bunun kırılması durumunda daha yükseklere çıkılacağının onaylanacağını ifade etti. Greenspan’ın alım baskısı odaklı tahminine göre, BTC 5.350 doların aşılmasından sonra zirveyi görebilir.

Greenspan 1 Nisan’dan bir önceki gün direnç seviyesinin 4.200 dolar olduğunu ve 200 günlük hareketli ortalamanın o tarihlerde 4.620 dolara işaret ettiğini, Bitcoin’in daha yukarıya çıkması için ikisini aşması gerektiğini vurguladı.


Ünlü analist başka bir tweet ile Çin içerisinde kripto para madenciliğinin yasaklanması durumunda bu durumun da BTC fiyatını yükseltebileceğine işaret etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment