Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MATIC, Adeta Uçuyor

Binance Launchpad’in kullanıma sunduğu son proje olan MATIC’te inanılmaz bir artış yaşanıyor. Launcpad fiyatında 0.00263 dolardan satışa sunulan proje, Binance’de listelenmeye başlamasının ardından sürekli olarak inanılmaz bir artış yaşarken, ICO fiyatının 10 katına çıkmayı başardı.

Bu kadar kısa bir sürede yatırımcısına 10 kat kazandıran MATIC projesi, şu anda kripto para sektörünün en sıcak konuları arasına girerken, Binance CEO’su CZ de, bugün resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir tweet attı ve şunları söyledi:

”Tabloya bir güncelleme yapalım.”

https://twitter.com/cz_binance/status/1130706916546555904

CZ’nin paylaştığı tweette de görüldüğü üzere, twitin atıldığı anlarda 0,045 dolara kadar çıkan MATIC, IEO fiyatıa göre tam 17 katlık bir artış yaşıyor. Yaşadığı çılgın yükselişin ardından, bugün bir kademe geri çekilen MATIC, buna karşın dolar bazında günlük olarak tam yüzde 88’lik bir artış yakalamış durumda.

MATIC, IEO’dan kendisini satın alan yatırımcılara tam 17 kat kazandırmayı başarırken, bu durum da Binance’in bu alanda yaptığı başarıyı konuşulur hale getirdi.

Ancak bazı eleştirmenler, Binance’in kendi platformundaki IEO’ları kasıtlı olarak pumpladığı iddia ediyor. Son 24 saatte 85 bin BTC’lik bir hacim yakalayan MATIC’in aynı zamanda yakın dönem içerisinde Coinbase’de de listeleneceği iddia ediliyor.

MATIC, CoinMarketCap listesinde 70. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment