Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Matrixport’tan Bitcoin’de Kolayca Yüzde 40 Kazanma Taktiği: Bu Süreç Devam Edebilir!

Matrixport raporu, Bitcoin’de fiyat düşüşlerini fırsata çeviren yatırımcıların, kısa vadede %40’a varan kazançlar elde edebileceğini öngörüyor.

Araştırma şirketi ve finansal hizmet platformu Matrixport’un resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan gönderiye göre Bitcoin fiyatı son 30 gün içinde %20 artış ile %10 düşüş arasında dalgalandı. Raporda, fiyatların %10 düşüşe ulaştığı anlarda yapılan alımların, takip eden haftalarda %20 hatta %40’a varan getiriler sağladığı ve bu sürecin devam edebileceği belirtildi.

Resim

Bitcoin’in boğa piyasasında kaldığı sürece bu trendin devam etmesi bekleniyor. Rapor ayrıca ABD başkanlık seçimlerini Donald Trump’ın kazanması veya ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz oranlarını düşürmesi durumunda Bitcoin fiyatlarının artabileceğine dikkat çekiyor. Ancak ABD seçimleri ve ekonomik büyüme konusundaki belirsizlik nedeniyle olası bir toparlanmanın, geçmişteki %10’luk düzeltme dönemine benzer şekilde, daha uzun bir süre gerektirebileceği uyarısı yapıldı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, son 24 saatlik periyotta %4,4 düşüş yaşadı ve yazım esnasında 56.468 dolardan alıcı buluyor.

  • İçerikte yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. 
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!