Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Matrixport’tan Bitcoin’de Long Pozisyon İçin Strateji: Önce Bunu Bekleyecek!

Ünlü Çinli milyarder Jihan Wu’nun kripto para şirketi Matrixport, Bitcoin için yakın stoplu bir pozisyon gözeterek long (uzun) yönlü düşünebileceklerini açıkladı.

Kripto para piyasasının önemli aktörlerinden biri olan Matrixport, Bitcoin’de boğa düşüncesine döndü. Matrixport Araştırma Başkanı Markus Thielen tarafından yapılan açıklamada, long yönlü pozisyon alabilecekleri belirtilirken 25.800 doların altına doğru olası bir düşüşte zararın durdurulması gerektiği vurgulandı.

Daha düşük hazine getirileri ve ABD teknoloji hisselerinde bir ralli bekleyerek long yönlü Bitcoin düşünebiliriz. Bu noktada sıkı stop loss stratejisi önemli olacaktır.

Bununla birlikte Thielen yaptığı açıklamada kripto paralar dahil risk varlıklarının ABD Hazine tahvillerinin getirilerinin düşmesine ters orantılı olarak yükseleceğini dile getirdi. Ayrıca piyasa yapıcıların Bitcoin rallisi başladığında Bitcoin alabileceğini ve bu durumun fiyat artışlarını hızlandırabileceğini savundu.

Thielen ABD enflasyon oranı düştükçe getirilerin zayıflamaya devam edebileceğini vurgularken ABD borsaları içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine yönelik bir tahminde bulundu:

Aralık 2022’de belirttiğimiz gibi, ABD makro zemini riskli varlıklar için son derece elverişli olmaya devam ediyor. Enflasyon düşmeye devam edecek ve Fed şimdilik beklemede görünüyor, bize göre Fed Başkanı Powell’ın geçen hafta ima ettiği de buydu. Fed’in son 50 yılın en hızlı faiz artırım döngüsü muhtemelen çok yıllı bir deflasyonist patlama yaratacak ve bu yılın sonuna kadar ABD borsalarının tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmasını bekliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!