Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Max Keiser: 28 Bin Dolar Halen Mümkün

Bitcoin boğası Max Keiser, lider kripto para biriminin bugün yaşadığı büyük yükselişin ardından bazı açıklamalar yaptı ve kısa vadeli tahmini olan 28 bin doların halen gerçekleşmesi olan bir ihtimal halinde durduğunu söyledi.

Keiser, Bitcoin’de bugün özelinde yaşanan artışın önemli bir sebeninin ise Avrupa Birliği seçimleri olduğunu söylerken, bu seçimin sonuçlarının da bir kez daha insanların son dönemde politik olarak ne kadar polarize olduğunun bir kanıtı olarak göründüğünü sözlerine ekledi.

Örneğin İngiltere’de en büyük iki parti ciddi oy kaybı yaşarken, yeni kurulan Brexit partisi ise, ayrılık taraftarlarının ciddi oyunu aldı. Buna karşın iki yıl önce Avrupa Birliği’nden ayrılma kararı veren ülkenin vatandaşlarının bu seçimde kullandığı oyların çoğunluğunu ise Avrupa Birliği’nde kalmayı isteyen partiler almayı başardı ve bu durum da, yeni bir referandum gelmeli tartışmasını yeniden açtı.

Keiser de, İngiltere başta olmak üzere yaşanan bu gelişmelerin Bitcoin fiyatına çok olumlu etki ettiğini ifade ederken, lider kripto para biriminin bu tarz siyaseten zorlu ortamlarda yaşadığı yükselişlere dikkat çekti.

Başarılı analistin söyledikleri de aslında yanlış değil. Birçok farklı ülkede gördüğümüz gibi, ekonomik olarak zorluklar yaşanan dönemlerde Bitcoin fiyatları genelde artış gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment