Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Max Keiser: Bitcoin Hem İtibari Paradan Hem de Altından Daha Üstün

Kripto para sektörünün en büyük destekçilerinden birisi olan ve yaptığı açıklamalar sonrasında ‘Bitcoin Boğası’ olarak da tabir edilen Max Keiser, kendisinin düzenleyip sunduğu Keiser Report programında Bitcoin’in hem itibari para birimlerinden hem de altından bazı özellikleri ile üstün olduğunu söyledi.

Bitcoin ile para transferi yapmanın, dolar ya da bir başka para birimi ile para transferi yapmaktan daha kolay ve daha başarılı olduğunu ifade eden Keiser, Bitcoin’in ‘self settlement’ özelliğinin adeta bir devrim olduğunu söyledi.

Keiser aynı zamanda itibari para birimlerinin teknik olarak gelişse dahi, birer politik araç olarak kalacağını ifade ederken, doların tehditini de buna örnek verdi.

Daha sonra Bitcoin karşıtı Amerikan Kongre üyesi Brad Sherman hakkında konuşan başarılı isim, Sherman’ın Bitcoin ya da kripto para konsepti ile ilgili olarak en ufak bir fikre bile sahip olmadığını söyledi.

Keiser, şöyle konuştu:

”Brad Sherman, silahlı bir çatışmaya bıçak ile girmeye çalışıyor. Savaşın ne ile ilgili olacağını farkında bile değil. Kendisi anlamıyor ancak bu konuyu çoktan kaybetti.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment