Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt’taki Hacim Artışı Bize Neyi Gösteriyor?

Hayatımıza girdiği 23 Eylül tarihinden itibaren Bakkt platformunun en azından şimdiye dek hacim konusunda pek de başarılı olmadığını ifade etmek gerekiyor.

İlk birkaç gün hacimleri çok ciddi bir şekilde hayal kırıklığı olan platform ise, son dönemde bir miktar daha toparlamış görünüyor.

Konuyla ilgili olarak atılan tweetlere ve yapılan yorumlara bakılırsa, Bakkt için Kasım ayı hacim anlamında çok tatmin edici geçmeye aday.

Zaten geçtiğimiz günlerde de yaklaşık 10 milyon dolarlık bir günlük hacim elde eden Bakkt’ın yavaş yavaş da olsa artık etkisini göstermeye başladığını ifade etmek mümkün.

Bu konuyu değerlendiren analistlere göre ise, bu yükseliş çok da büyük bir sürpriz değil. Analistler, Bakkt’ın yaşadığı bu hacim yükselmesinin, ‘kurumsal yatırımcıların sektöre girmeyi başladığı’ şeklinde yorumlanabileceğini ifade ediyorlar.

Tamamen regüle olmuş bir kurum olan ve arkasında oldukça kredibilitesi yüksek şirketler barındıran Bakkt, kripto para dünyasında bir standart oturma amacını taşıyor.

Fiziksel vadeli Bitcoin kontratlarına olan ilginin, Bitcoin blok ödül yarılanmasına az bir süre kala, daha da artmasının beklendiği de ifade edilen diğer bir detay olarak dikkat çekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment