Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee Ortadan Kayboldu, Twitter Yıkıldı!

Kripto para sektörünün en bilindik simalarından olan John McAfee, yine tüm sahne ışıklarını üzerine çekmeyi başardı. Dün itibariyle bir tweet atan başarılı isim, ‘hayatından korktuğunu’ ifade ederek, bir süre internette yer almayacağını açıkladı ve bu tweet, komplo teoristlerini de harekete geçirdi.

McAfee’nin başına tam olarak ne geldiği ve nelerin yaşanabileceği konusunda birçok teori ve dedikodu Twitter üzerinde yer almaya başlarken, başarılı ismin başına gelen olayın, geçmiş dönemlerde de ifade edildiği gibi Amerikan Vergi Dairesi (IRS) ile ilgili olabileceği yorumları yapıldı.

McAfee, daha önceleri yaptığı açıklamalarda Amerikan hükümetinin kendisini susturmak istediğini söylemiş ve buna karşın kendi mücadelesini sürdüreceğini belirtmişti. Konuyla ilgili bir yorum yapan Mike Dudas ise, yaptığı açıklamada McAfee’nin Amerikan hükümetinin takibinde olduğunu söylerken, başarılı ismin yakayı ele vermesinin ihtimal dahilinde olabileceğini söyledi.

Dudas, bir diğer ihtimal olarak da McAfee’nin Bahamalar yakınlarında kaçışa başladığını ve gidebildiği yere kadar gideceğini yazdı.

Başarılı ismin yakın çevresinden bilgi aldığını söyleyen bazı kullanıcılar ise, McAfee’nin dönem dönem böyle şeyler yaptığını ve daha sonra geri döndüğünü iddia ederken, tüm bu olayların esas amacının bir PR faaliyeti olduğunu aktardı.

McAfee’den önümüzdeki dönemde ne tarz haberlerlerin geleceği ise, daha şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment