Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee’den Nezarette Hatıra Fotoğrafı

ABD’nin gelecek yılki başkan adaylarından John McAfee birkaç saat önce Dominik Cumhuriyeti’nde yeniden tutuklandı.

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan John McAfee oldukça hareketli bir hafta geçiriyor. McAfee’nin başkanlık kampanyasının yöneticilerinden biri bundan birkaç gün önce McAfee’den bir süredir haber alamadığını, kendisinin kayıp olduğunu açıklamıştı.

McAfee’nin kayıp olduğuna dair bir açıklama yapılınca pek çok kişi onun hakkında araştırma yapmaya başladı. Aradan geçen birkaç saat içerisinde kendisinin Dominik Cumhuriyeti’nde olduğu, dört gündür orada gözaltında tutulduğu öğrenildi.

John McAfee bu dört günün sonunda kendi Twitter hesabından birkaç fotoğraf paylaştı ve gözaltının sona erdiğini, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Yine, Yeniden

John McAfee bu açıklamayı yaptıktan sonra herkes işlerin yoluna girdiğini düşünmeye başladı. Ancak aradan geçen birkaç saat sonrasında McAfee’den yeni bir açıklama geldi.

McAfee yine bir fotoğraf iliştirdiği bu açıklamasında yeniden nezarete girdiğini ve “bir haftada iki kez tutuklandığını” söyledi.

Tutulduğu nezarethaneye gizlice telefon sokmayı başaran John McAfee, bu telefonu kullanarak kendisinin bir fotoğrafını çektirdi ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment