Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McDonald’s Piyasa Değerinde Ethereum’u (ETH) Geride Bıraktı: Binance CEO’su Tiye Aldı

FTT’de yaşanan gelişmelerin kripto para piyasasını olumsuz etkilemesi sonucunda Ethereum’un (ETH) piyasa değeri tekrardan McDonalds’ın piyasa değerinin altına düştü.

FTX ve Binance arasında çıkan gerginliğin ardından başta FTT olmak üzere birçok kripto paranın değer kaybetmesi sonucunda Ethereum’un piyasa değeri, 197 milyar dolarla yeniden McDonalds’ın 200 milyar dolarlık piyasa değerinin altına düştü.

McDonalds, düşük işe alım şartları ile her boğa piyasasının sonunda kripto para yatırımcıları ve influencerları tarafından geçinmek için yapılacak alternatif bir iş seçeneği esprisi ile öne çıkıyor. McDonalds bu espri furyasından memnun gözüküyor. Zira ayı piyasasının başlangıcında piyasa tarafından tanınan bazı isimlere iş teklifi yollamıştı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da 8 Kasım tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, arada bir herkesin kripto ve McDonalds’ta çalışmak arasında gidip gelebileceğini ancak güçlü kalınması gerektiğini ifade ederek espriye eşlik etti.

Coingecko verilerine göre ETH, son 24 saatte %7,9 değer kaybederek an itibariyle 1.454 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!