Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McDonalds’ın Paylaşımından Sonra Dogecoin Tekrar Hareketlendi

McDonals’ın “bir şey geliyor” paylaşımına ünlü Dogecoin savunucusu Elon Musk’ın “emoji” göndermesinden sonra Dogecoin tekrar yükseliş gösterdi.

McDonals’ın 13 Şubat tarihinde yaptığı “bir şey geliyor” paylaşımına Dogecoin ile ödeme kabul ettirmeye çalışan Elon Musk yorum yapınca yatırımcıların çoğu McDonalds’ın Dogecoin’i kabul edeceği yönünde söylentiler yeniden başladı.

Paylaşımın artından %8 yükseliş yaşadıktan sonra eski seviyelerine gerileyen Dogecoin, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 0,1455 dolardan işlem görüyor.

McDonald’s, 25 Ocak tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide bitcoin fiyatının düşmesi ile alakalı kripto para yatırımcılarıyla eğlenmişti. Paylaşımın altına birçok ünlü isim ve kripto para borsalarının Twitter hesapları yorum yaptığından gönderi kısa süre içerisinde viral olmuştu.

McDonalds’ın  25 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımın altında ünlü Dogecoin savunucusu Elon Musk’ın “Eğer McDonald’s Dogecoin’i kabul ederse televizyona çıkıp “Happy Meal” menüsü yerim.” demesi üzerine McDonalds, “Tesla Grimacecoin’i kabul ederse ederiz.” paylaşımında bulunmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!