Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McKinsey Danışmanı Blokchain Hakkında Konuştu

Danışmanlık firması McKinsey’de danışman olarak görev yapan John Straw, yaptığı açıklamada Blockhain teknoloji hakkında konuştu.

Katıldığı bir teknoloji etkinliğinde konuşan başarılı isim, Blockchain teknolojisinin İngiltere sağlık ve vergi sistemi üzerinde büyük etki yapacağını ifade ederken, şunlar söyledi:

”Hadi diyelim ki birisi gerçekten Blockchain hizmeti ortaya koydu. Bu durumda bankalara olan ihtiyaç bir anda ortadan kalkacaktır.”

Vergi sisteminin de bu durumda ciddi sekteye uğrayacağını ifade eden başarılı isim, bu durumda da bankalara ihtiyacın haliyle ortadan kalkacağını söyledi. Vergilendirme konusunda yaşanacak düşüşlerin de, İngiltere’nin sağlık sistemini etkileyeceğini belirten Straw, bu durumda ülkenin sağlık kurumu NHS’in de ‘geçmişte bir anı’ olarak kalacağını iddia etti.

Straw, daha sonra Libra ile ilgili olarak da bazı açıklamalar yaptı. Almanya ve Fransa’nın Libra’ya karşı takındığı negatif tavrı desteklediğini ifade eden McKinsey danışmanı, bu noktada ülkelerin ortak bir şekilde hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment