Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Bakkt Custody, BTC’yi 10 Bin Dolara Çıkarabilir

Kripto para sektörünün en ünlü analistlerinden birisi olan Mike Novogratz’ın sabah saatlerinde yapmış olduğu Bitcoin 6500 dolara dek düşebilir açıklamasını sizlerle paylaşmıştık.

Bu konu ile ilgili olarak Novo lakaplı usta yatırımcının söyleyecek başka şeyleri de var. CNBC’ye verdiği demeçte Bakkt platformunun yakın gelecekte sunmaya başlayacağı koruma ve saklama hizmetinin Bitcoin fiyatını arttırabileceğini söyledi.

Novogratz, şöyle konuştu:

”Şu anda sektörde gerçekten de oldukça heyecan verici şeyler yaşanıyor. Bakkt, daha yeni hayatına başladı ve şu anda biraz hacim elde etmeye çalışıyorlar. Ancak bundan da önemlisi, koruma ve saklama opsiyonları üzerine çalışmalar yapıyorlar. Bu durum, birçok yatırımcının kaygılarını ortadan kaldıracak kadar önemli bir gelişme. Bu hamlenin, BTC fiyatını 10 bin dolar bandına dek çekmesi mümkün. Bu, bizim için yükseliş aşamasındaki enerji kaynağı olabilecek kadar önemli bir olay.”

Bakkt platformu, geçtiğimiz ay çok büyük umutlar ile kripto para sektörüne giriş yapmıştı. Ancak şimdiye dek, platformun beklenen başarıyı ortaya koymakta zorlandığını da ifade etmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment