Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meksikalı Milyarder Salinas, Yatırımcılara Bitcoin Almalarını Tavsiye Ediyor

Meksikalı Milyarder Ricardo Salinas, takipçilerine enflasyondan kaçınmaları için itibari paralar yerine Bitcoin almalarını ve DeFi’ın bir yatırım imkanı olduğunu söyledi.

Grupo Salinas şirketinin kurucusu ve yöneticisi olan Ricardo Salinas, aynı zamanda kripto sektörü ile ilgileniyor. Kripto sektöründeki teknolojik ve regülatif gelişmelerin ardından sektöre olan inancı artan Salinas, takipçilerine Bitcoin almalarını tavsiye ediyor. Her ne kadar Salinas’ın sektöre olan inancı artsa da altcoin’lere Bitcoin’e güvendiği kadar güvenmiyor.

Salinas, enflasyondan kaçınmak için insanların dolar, euro gibi itibari paralar yerine kripto paralara yönelmesi gerektiğini savunuyor. Buna örnek olarak Covid-19 pandemisinden etkilenen bir çok ülkeyi ve özellikle pandemiden sonra para basımını arttıran Amerika Birleşik Devletleri’ni gösteriyor.

2021’in Haziran ayında Bitcoin’in “dijital altın” olduğuna kanaat getiren Salinas, 1950’lerin başında dedesi Hugo Salinas’ın kurduğu Electra adlı finans şirketinde kripto ile ödemeleri kabul etmeye başladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!