Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Çantam Nuh’un Gemisi Gibi: Usta Analist 10 Token Verdi!

Zamanında yaptığı altcoin tahminleriyle tanınan ünlü bir analist, radarın altında kalan bir memecoin için büyük bir trend dönüşümünün başladığını belirtti.

Pseudonym takma adıyla bilinen kripto stratejisti Bluntz X’teki 283.700 takipçisine, Book of Meme’nin (BOME) akümülasyon bölgesinden güçlü bir çıkış yaptığını ve bu durumun oldukça olumlu bir işaret olduğunu söyledi. Analist ayrıca paylaşımında, 10 meme coin’den oluşan çantasını da paylaştı.

Bluntz şu ifadelere yer verdi:

BOME günlük grafiğinde şu an tam anlamıyla bir CANAVAR gibi bir çıkış var. 700 milyon dolarlık piyasa değeri olan bir coin hakkında konuştuğum için kimse bana yüklenmez herhalde.

Analistin paylaştığı grafiğe göre BOME’nin 0,03 dolara kadar yükselmesi bekleniyor, bu da mevcut seviyelerden %220’nin üzerinde bir artış anlamına geliyor. Haberin yazıldığı sırada, BOME’nin değeri 0,00932 dolar seviyesinde bulunuyordu.

Nuh’un Gemisi dediği 10 meme coin

Bluntz ayrıca mevcut portföyünü de açıkladı ve çoğunluğunu meme coinlerin oluşturduğunu belirtti. Portföyünde sık sık değişiklikler yaptığını vurgulayan analist açıklamasına şöyle devam etti:

Her zaman en hızlı atları bulmaya çalışıyorum ama aynı zamanda çok fazla çeşitlendirmemeye özen gösteriyorum. Genellikle 10’a kadar seçim yapıyorum, maksimum da bu. Şu anki çantalarım Nuh’un Gemisi gibi: WIF, BOME, SILLY, SLERF, PENG, CAT!

Analistin radarında bir başka dikkat çeken memecoin ise “cat in a dog’s world” (MEW) oldu. Bluntz, MEW’in günlük grafikteki düşen direnç çizgisini kırdığını ve bu gelişmenin önemli bir işaret olduğunu vurguladı:

MEW dün gece büyük bir günlük düşüş trendi kırılımı gerçekleştirdi. Bana göre oldukça kayda değer bir gelişme.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!