Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Yatırımcısı FOMO Kurbanı Oldu: 1 Saatte 775 Bin Dolar Bıraktı!

Kripto para yatırımcısı aşırı açgözlülükle alım yaptığı meme coin yüzünden kısa sürede neredeyse 1 milyon dolar kaybetti.

Solana tabanlı altcoinler arasında bugün en dikkat çekenlerden biri SLERF oldu. Ön satıştan toplanan 10 milyon dolarlık SOL’ün yanlışlıkla yakılmasıyla başlayan süreç, dev kripto para borsalarında listelenmelere kadar uzandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre SLERF üzerindeki büyük ilgiye kayıtsız kalamayan bir balina, biraz da FOMO’nun etkisiyle 1,32 dolardan yani neredeyse en tepeden 5.004 SOL karşılığında 790.236 SLERF satın aldı.

Ardından fiyat hızla düştü ve son bir yükselişe geçti. Yatırımcı bu yükselişi bir geri dönüş olarak yorumlayıp 0,8  dolardan tekrardan 512 bin dolar değerinde 2.500 SOL harcayarak 650.330 SLERF daha aldı. Fakat fiyat o noktadan da düşüşe geçerek yatırımcıyı terste bıraktı.

Tüm bu başarısız alımların ardından zararını kesmesi gerektiğini fark eden yatırımcı, elindeki tüm SLERF varlıklarını 3.774 SOL karşılığında sattı. Yatırımcı kısa sürede 775 bin dolar zarar etmiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!