Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coinlerden Sonra Yeni Trend Bu: Balinaların Topladığı Altcoin 2x Yaptı!

Balinalar son dönemde oldukça ilgi odağı olan RWA tokenlarından Ondo Finance’i (ONDO) topluyor.

On-chain analiz hesabı Lookonchain’in 25 Mart tarihinde yaptığı paylaşıma göre balinalar gerçek Gerçek Dünya Varlıkları (RWA) odaklı altcoin ONDO’yu biriktiriyor.

BlackRock’ın geçtiğimiz hafta gerçek dünya varlıklarının ve blockchain üzerinde faaliyet gösteren ürünlerin tokenlaştırılmasına yönelik bir fon başlattığını duyurmuştu. BlackRock’ın başvurusu Ondo Finance gibi RWA merkezli kripto para projelerinde bir hype başlatmıştı.

Balinalar ONDO topluyor

“0x56F9” cüzdan isimli bir balina geçtiğimiz ay kripto para borsası Bybit’ten 5,88 milyon dolar değerinde 6,53 milyon ONDO çekti.

Öte yandan yeni açılan bir cüzdan dün gün içerisinde Gate.io’dan 1,78 milyon dolar değerinde 1,98 milyon ONDO satın aldı. Son olarak “0xE6bf” adlı cüzdan yine Gate.io’dan 845 bin dolar değerinde 937 bin ONDO aldı.

OTC de satılıyor olabilir

Bir diğer on-chain veri platformu Spot On Chain’e göre 22 Mart tarihinde ONDO ekibi tezgah üstü piyasalarda (OTC) altcoin satışı yapmış olabilir.

Ekip, Coinbase’e 36,3 milyon dolar değerinde ONDO’yu yatırdı. Daha sonra yeni açılmış 10 yeni cüzdan 0,743 dolar ortalama ile neredeyse aynı miktarda ONDO satın aldı. 

ONDO fiyatı 3 günde ciddi bir artış yaşarken ekibin ve yeni açılmış cüzdanların işlemleri bir OTC satışı ihtimallerini akıllara getirdi.

CoinGekco verilerine göre bir haftalık periyotta 2x yaparak ATH’a ulaşan ONDO, balina alımlarıyla birlikte günün en çok yükselen altcoin’i oldu. Son 24 saatte 0,7215 dolardan %34 yükselişle 0,97 dolara erişen ONDO, yazım esnasında 0,958 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!