Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MenaPay Uygulaması ile Twitch Yayıncılarına Bağış Yapılabilecek

Şu anda dünyada en popüler yayın platformlarından birisi olan Twitch’te, bundan sonra MenaPay aracılığı ile, bağış yapılabilecek.

Türkiye merkezli kripto para girişimi, bugün Medium kanalı üzerinden yaptığı açıklamada; MenaPay uygulaması üzerinden, Twitch’teki yayıncılara bağış yapılabileceğini duyurdu.

Buna göre, MenaPay uygulamasını indiren kişiler, diledikleri takdirde Twitch’teki favori yayıncılarına bağış yapabilecekler.

Yayıncılar da, bu bağışları MenaCash adı verilen ve bir dolara endeksli stabil kripto para cinsinde alma şansına sahip olacak.

MenaPay; yaptığı açıklamada Twitch’teki yayıncılara genelde PayPal ve Twitch Bit gibi platformlar aracılığı ile ödemeler yapıldığını ifade ederken, buna karşın PayPal’ın Türkiye’de kapalı olduğunu duyurdu.

Bu durum da, aslına bakılırsa Türkiye’de Twitch platformu sevenler için önemli bir gelişme oldu. Artık PayPal alternatifine gerek kalmadan, Türk izleyiciler, sevdikleri yayıncılara direkt olarak MenaCash stabil kripto parası aracılığı ile bağış yapabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment