Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NBA Takımı Yöneticisi: Bitcoin Fiyatı Artınca, Taraftarlar BTC Harcamaktan Vazgeçti

Kripto para sektörüne duyduğu ilgi ile bilinen Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Sacramento Kings’in CTO’su Ryan Montoya, Bitcoin ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı.

Taraftarlarına Blockchain odaklı ‘collectible’ ürünler dağıtan ve maç biletlerini de satarken ödeme metodu olarak kripto paraları tercih eden takımın yöneticisi Montoya, taraftarların Bitcoin fiyatı artınca BTC harcamaktan vazgeçtiğini söyledi.

Montoya, şöyle konuştu:

”Dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan bizim maç biletlerimizi, formalarımızı ve diğer ürünlerimizi satın alıyor. Bitcoin kabul edeceğimizi duyunca da çok büyük bir heyecan yaşadılar. Hatta, salona bir de Bitcoin ATM’si koyduk. Ancak sonra Bitcoin fiyatı arttı ve taraftarlar Bitcoin harcamaktan vazgeçti.”

Bilindiği gibi Kings, Bitcoin’i bir ödeme metodu olarak ilk sunduğu zaman, BTC’nin fiyatı yaklaşık 800 dolardı.

Montoya, o günden bu yana çok şeyin değiştiğini ifade ederken, buna karşın takımın kripto para ve Blockchain konusunda hamleler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Başarılı yönetici, ayrıca Blockchain ve diğer yenilikçi teknolojileri kullanarak takımla taraftarı daha yakın kılmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment