Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merge Tepkisi Artıyor: Madencilerin Ethereum (ETH) Klonu Poloniex’te Listeleniyor

Çinli Ethereum madencisi Chandler Guo’nun Ethereum’un Proof of Stake sistemine geçişine karşı olarak başlattığı Proof of Work tabanlı Ethereum klonu, ABD merkezli kripto para borsası Poloniex’te listelenmeye başladı.

Ethereum, iş kanıtı sisteminden (Proof of Work), hisse kanıtı sistemine (Proof of Stake) geçişini sağlayacak Merge güncellemesini beklerken madenciler bu duruma tepki gösteriyor. Çinli madenci Chandler Guo önderliğinde başlayan Ethereum’un güncellemeden sonra dahi iş kanıtı sistemiyle çalışan bir klonunu yapmak için bir araya gelen grup, geçtiğimiz hafta iş kanıtı sistemiyle çalışan yeni coinleri ETHW’yi duyurdu. Coin’i destekleme sözü veren Poloniex ise 7 Ağustos tarihinde resmi Twitter hesabından coin’in listeleme haberini müşterileri ile paylaştı.

Justin Sun konu ile ilgili, 7 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

ETHW ve ETHS Poloniex üzerinden alım satıma açık! 8 Ağustos’ta başlatmayı düşünüyorduk ancak güçlü topluluk talebi üzerine operasyonları 18 saat erken tamamlayarak 7 Ağustos 11.00’da (TSİ) yayına girdik. Ticaretin tadını çıkarın!

dedi.

ETHW, kontratın açıldığı ilk anda 0,1 Ethereum’dan işlem görmeye başladı ve 0,19 Ethereum’a kadar yükseldi an itibariyle 1 ETHW, 0,0694 ETH’den işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!