Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsizliği Alanında En İyi Uzmanlar ile İstanbul’da Keşfedin

MENA ve Avrasya bölgesinin en geniş kapsamlı Blockchain ve kripto parakonferansının ikincisi, sektörün uluslararası alanda en iyi isimleri ile 20-21 Şubat 2020’de, ikigün boyunca İstanbul’da gerçekleşecek. Geleceğin finansal teknolojilerine odaklı çeşitli konubaşlıkları, geniş kapsamlı networking imkanları ve 60 ülkeden büyük katılımla gerçekleşecekkonferans, blockchain ve kripto paralar dünyası adına bölgede yapılan en büyük buluşma olacak.

Türkiye dünya kripto para topluluğu için önemli bir ülke, dolayısıyla bölge ülkeler için cazip birbuluşma merkezi olma özelliğini koruyor. Öyle ki, Statista Global Consumer Survey 2019’a göreTürkiye, dünyadaki kripto para sahipliğinde birinci sıradadır. Güncel olarak Türkiye’de nüfusun %20’si herhangi bir kripto paraya sahiptir. Türkiye popülasyonunun kripto paralara ilgisi, gençgirişimci ve yatırımcıların varlığı blockchain tabanlı uluslararası projelerin de rotasını ülkeyeçevirmektedir. Aynı zamanda ulusal projeler geliştirilmekte, örneğin Türkiye’nin en büyük futbolkulüplerinden biri olan Galatasaray kendi taraftar token’ını piyasaya sürme hazırlığındadırAyrıca, Türk hükümeti kamu yönetiminde dağıtık defter teknolojisini (DLT) kullanmak içinulusal bir blockchain altyapısı kurma planlarını açıklamıştır.

Blockchain Economy 2020 konferansının ana başlıkları arasında Blockchain teknolojisi ve kripto paraların yanı sıra Yapay Zeka, Big Data, Decentralized Technologies, IoT ve Global Citizenship yer alacak. 2 gün boyunca sürecek konferansta özel etkinliklerle VIP Networking imkanlarısunulacak, konferans sonunda özel bir kapanış partisi düzenlenecek. Sponsor şirketler, projeler, girişimciler/profesyoneller ve katlımcıların daha paylaşımcı bir ortamda bir araya gelmelerisağlanacak. Ayrıca, ikinci konferansın sürprizi olarak workshop’lar yer alacak ve düzenlenecekyarışmada 3 start-up derecelendirilecek. Katılımcılar ayrıca istedikleri takdirdeBitcoin Bus” ileİstanbul turu yapabilecek, şehrin en güzel lokasyonlarını da görebilecekler.

Dünyaca ünlü kripto para girişimcisi John McAfee, Wall Street analisti Tom LEE ve CoinPayments.net CEO’su Alex Alexndrov’un ana konuşmacı olarak katılımının kesinleştiği, Istanbul WOW Convention Center’da gerçekleşecek konferansa katılmak isteyenler https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/ adresinden bilet alabilecekler. Konferansa katılım için tüm oturumları kapsayan “Regular Ticket” yanı sıra, dileyen katılımcılar için sadece fuar alanında çeşitli blockchain tabanlı şirketler ve temsilcileriyle networking yapabilecekleriFuarBiletibilet tipi de bulunuyor.

Konferans: “Blockchain Economy”

Tarih: 20-21 Şubat, 2020

Mekan: WOW Convention Center, Istanbul / Turkey

Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment